در این مقاله از دکتر مهرداد طاهریون متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوپلاستی و اینترونشن اصفهان می خواهیم مطلبی راجع به نارسایی قلب و راه های درمانی آن برای شما عزیزان به اشتراک بگذاریم.
نارسایی قلب یعنی چه؟
نارسایی قلب یعنی چه؟ آیا نارسایی قلب همان ایست ضربان قلبی می باشد؟ علائم و نشانه های نارسایی قلب کدام اند؟ آیا راه درمانی برای نارسایی قلب وجود دارد؟ اگر وجود دارد این راه های درمانی کدام اند؟ برای رسیدن به پاسخ سوالات خودتان و افزایش اطلاعات ما را تا پایان این مطلب همراهی کنید.
نارسایی احتقانی قلب: شما تنها فردی نمی باشید که مبتلا به نارسایی احتقانی قلب می باشد. افراد بسیاری با نارسایی احتقانی قلب زندگی می کنند. نارسایی احتقانی قلب یکی از شایعترین علل مراجعه به بیمارستان هادر افراد 65 سال یابیشتر می باشد . سالها طول می کشد تا نارسایی قلب ایجاد شود . در نتیجه اگر شماهم اکنون مبتلا به آن نبوده اما در معرض خطر ابتلا به آن هستید ، باید از همین امروز تغییراتی رادر شیوه زندگی خودتان جهت پیشگیری از آن انجام بدهید . علایم نارسایی قلبی در طول هفته ها و ماه ها متعاقب ضعیف تر شدن قلب و توانایی کمتر آن برای پمپ کردن خون براساس نیازهای بدن ایجاد می شوند . نارسایی قلب اغلب منجر به بزرگ شدن قلب (بطن چپ) می شود .
آیا نارسایی قلبی همان ایست ضربان قلبی است؟
ابتلا به نارسایی قلبی به معنی ایستادن قلب از ضربان نمی باشد، بلکه به این مفهوم است که قلب شما به شکل موثری، خون را پمپ نمی کند . قلب کار می کند اما نیاز بدن به خون و اکسیژن تامین نمی شود . نارسایی قلبی در صورت عدم درمان بدتر می شود .رعایت دستورات پزشک بسیار مهم است. اگر شما در شیوه زندگی خودتان تغییرات سالمی را انجام دهید ، احساس بهتری داشته و از زندگی لذت بیشتر ی می برید .
1. قلب به اندازه کافی خون پمپ نکند .
2. مایعات در ریه افزایش یابند که به آن «احتقان ریوی» گفته می شود .
3. خون به سیاهرگها بر گردد .
4. مایعات در بدن تجمع پیدا کنند .
5. مایعات بدن افزایش یابد و منجر به تورم پاها ، مچ پا و ساق پا گردد، که «ادم» نامیده می شود .
6. بدن خون ، غذا و اکسیژن به اندازه کافی دریافت نکند .
علائم و نشانه های نارسایی قلبی
» تنگی نفس به ویژه به هنگام دراز کشیدن.
» خستگی ، احساس بی حالی و نزاری.
» اختلالات شناختی یا عدم توانایی تفکر صحیح.
» افزایش وزن بدلیل احتباس مایع.
» خستگی ، احساس بی حالی و نزاری.
» تورم پاها ، مچ پا و ساق پا.
علت های نارسایی قلبی کدام اند؟
1. عفونت قلب و یا دریچه های قلب.
2. پر فشاری خون.
3. بیماری دریچه ای قلب.
4. بیماری عضلات قلب .
5. عدم اجازه به جریان خون کافی به قلب ناشی ازسرخرگ های دچار انسداد.
6. آسیب به عضله قلبی ناشی از حمله قلبی پیشین .
7. وجود نقص قلبی از زمان تولد.
روش های درمانی نارسایی قلبی کدام اند؟
» استراحت.
» مصرف کمتر نمک و غذاهای حاوی نمک.
» ممکن است در برخی موارد،انجام عمل جراحی ضروری باشد.
» ممکن است جهت تقویت قلب شما ،پزشک شما داروهایی تجویز نماید و یا جهت دفع آب اضافی به شما قرص های «دفع آب یا مدر» را بدهد.
کلام آخر …
در این مقاله سعی کردیم که شما را با نارسایی قلبی آشنا کنیم و علل آن و راه های درمانی آن را برای شما عزیزان بیان کنیم. امیدوارم که به اطلاعات کافی و همچنین به پاسخ سوالات رسیده باشید. در صورت مفید بودن این مطلب آن را به اشتراک بگذارید. پیشنهاد ما به شما دوستان عزیز دکتر مهرداد طاهریون بهترین متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوپلاستی و اینترونشن اصفهان می باشد.
دکتر مهرداد طاهریون متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوپلاستی و اینترونشن اصفهان
جهت دریافت اطلاعات بیشتر به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.