درمان‌های طبیعی برای کاهش کلسترول | متخصص قلب اصفهان

درمان‌های طبیعی برای کاهش کلسترول چیست؟

امروز قصد داریم تا در این نوشته از سایت دکتر مهرداد طاهریون متخصص قلب اصفهان به بررسی درمان‌های طبیعی برای کاهش کلسترول خواهیم پرداخت. این موضوع بسیار مهم است که قبل از استفاده با متخصص بهداشت خود صحبت کنید:

  • مکمل
  • ویتامین‌ها
  • درمان‌های طبیعی
  • درمان‌های مکمل

گاهی این موارد می‌توانند بیش از سود و فایده مورد انتظار آسیب زننده باشند. این موارد ممکن است با داروهایی که مصرف می‌کنید تداخل داشته باشند که این موضوع خطرناک است. همچنین این موارد می‌توانند تاثیر داروی شما را کم‌تر کنند. پزشک شما جهت اطمینان از بی خطر بودن ترکیب داروها می‌بایست از همه مواردی که مصرف می‎کنید مطلع شود. اگر داروی کاهنده کلسترول برای شما تجویز شده است، حتماً آن را طبق دستور پزشک مصرف کنید. این مورد یکی از موثرترین راه‌ها به منظور پایین آوردن سطح کلسترول است.

درمان‌های طبیعی برای کاهش کلسترول | متخصص قلب اصفهان

برای تشخیص و درمان میزان کلسترول به کدام متخصص مراجعه شود؟

درمان اختلالات چربی با هدف مدیریت شدید خطرات قلبی عروقی به منظور جلوگیری از حملات قلبی، سکته مغزی و بیماری عروق انجام می‌گردد. متخصصان غدد “Endocrinologists” اکثر بیماران را با استفاده از ترکیبی از رژیم غذایی، ورزش و دارو معالجه می‌کنند. هم مانند سایر بیماری‌ها با انجام مستمر فعالیت‌ها و توصیه‌های پزشکی می‌توانید سرعت درمان را بیشتر نمایید و خطرات احتمالی بیماری را کاهش دهید. تغییر در سبک زندگی و انجام فعالیت‌های ورزشی تاثیر مستقیمی در درمان این بیماری دارد. در برخی شرایط داروهایی جهت بهبودی شما تجویز می‌گردد که استمرار در نحوه صحیح مصرف آ‌ن‌ها، درمان را میسر می‌کند.

بازدهی بالا در این روش به خود بیمار بستگی دارد. پزشک با انجام آزمایش خون موسوم به پروفایل لیپیدی، سطح کلسترول شما را بررسی می‌کند. برای این آزمایش، یک پرستار نمونه کوچکی از خون را از انگشت یا بازوی شما می‌گیرد. آزمایش خون دیگری نیز وجود دارد که می‌تواند کلسترول را بررسی کند اما مشخصات چربی بیشترین اطلاعات را به شما می‌دهد.

میوه‌هایی مانند آووکادو و سیب و مرکبات مانند پرتقال و موز می‌توانند به کاهش کلسترول کمک کنند. کلسترول ماده‌ای است که در کبد تولید می‌شود و بدن شما برای ساختن هورمون‌ها، ویتامین D و سایر مواد به آن احتیاج دارد. به طور کلی قهوه دوستان نگران بالا رفتن کلسترول خود هستند. برخی نتایج اولیه مطالعات نشان می‌دهد که قهوه باعث افزایش سطح کلسترول و به ویژه سطح کلسترول LDL “بد” نمی‌شود. به خاطر داشته باشید برقراری تعادل در مصرف نوشیدنی‌ها و مواد غذایی شیوه‌ی درست‌تری است.

|اینستاگرام دکتر مهرداد طاهریون متخصص قلب اصفهان


مطالعه بیشتر :

عوامل افزایش خطر ابتلا به نارسایی قلبی

روش های درمان کاردیومگالی

نحوه کاهش کلسترول