جراحی قلب باز

در این مقاله از دکتر مهرداد طاهریون متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوپلاستی و اینترونشن اصفهان می خواهیم مطالبی راجع به عمل جراحی قلب باز برای شما عزیزان ارائه بدهیم در صورت مفید بودن مطلب آن را به اشتراک بگذارید.

 

عمل جراحی قلب باز

جراحی قلب باز چگونه است ؟ جراحی قلب باز روشی می باشد که در آن جراح، قفسه سینه بیمار را به منظور انجام جراحی بر روی قلب، باز می کند. برای درمان کردن بیماری ها و مشکلات مختلف قلبی می توان این عمل را انجام داد. برای آگاهی بیشتر با ما همراه باشید.

 مراحل انجام عمل جراحی قلب باز

به طور متوسط پروسه عمل جراحی قلب باز بین 4 تا 6 ساعت ممکن است به طول بکشد.
در ابتدا بیمار توسط متخصص بی هوشی، تحت بی هوشی قرار می گیرد. بی هوشی باعث می شود تا بیمار در طول کل زمان عمل خواب باشد و به هیچ عنوان دردی را احساس نکند. جراح برش 8- 10 اینچی در قفسه سینه ایجاد می کند. و برای دسترسی به قلب، تمام یا بخشی از استخوان های قفسه سینه را برش می دهد. هنگامی که قلب قابل مشاهده گردید، بیمار ممکن است به یک دستگاه بای پس قلب و ریه متصل شود. دستگاه خون را از قلب دور می کند به طوری که جراح بتواند عمل را انجام دهد. برخی از روش های جدیدتر از این دستگاه استفاده نمی کنند. جراح از یک رگ و یا عروق سالم استفاده می کند تا یک مسیر جدید در اطراف شریان مسدود شده ایجاد کند.جراح سینه را با سیم بسته ، و این سیم ها را در داخل بدن قرار می دهد. برش اصلی بخیه می گردد.
گاهی اوقات آبکاری استرنوم برای افراد در معرض خطر، از جمله افراد با سن بالا و یا افرادی که جراحی های متعدد داشته اند انجام می شود. این زمانی است که سینه با ورق های کوچک تیتانیوم پس از عمل جراحی دوباره متصل می گردند.
جراحی قلب باز

عوارض شایع جراحی قلب باز

برخی از عوارض شایع عمل قلب باز بطور معمول در ساعات و روزهای اولیه بستری شدن در بیمارستان بهبود می یابند و بیمار بطور دقیق برای عوارض عمل قلب باز توسط پرسنل بیمارستان و از طریق انجام تست های آزمایشگاهی مورد بررسی قرار می گیرد.
1. خونریزی بعد از عمل قلب باز : ممکن است در محل برش جراحی یا منطقه ای از قلب که در آن عمل جراحی انجام می شود رخ دهد.
2. ریتم قلب غیر طبیعی : در موارد نادر یک پیس میکر خارجی موقتی، و یا داخلی دائمی ممکن است برای اصلاح این مشکل لازم باشد.
3.  آسیب ایسکمیک قلب : آسیب به بافت قلب ناشی از کمبود جریان خون به قلب

و در ادامه …

4. مرگ: خطر مرگ در جراحی که در آن قلب متوقف گردیده است در هر روشی افزایش می یابد.
5.  لخته شدن خون : لخته شدن خون ممکن است در داخل و اطراف قلب شکل گرفته و یا از طریق جریان خون حرکت نماید.
6. سکته مغزی : اغلب توسط لخته هایی که در خون بعد از عمل جراحی شکل گرفته اند، ایجاد می شود.
7.  از دست دادن خون : در برخی موارد انتقال خون لازم می باشد.
8. بیماری تامپوناد قلبی : یک بیماری تهدید کننده می باشد که در آن کیسه اطراف قلب، مملو از خون می شود. این حالت باعث می شود که عملکرد کامل قلب غیر ممکن و دشوارگردد.

 

پیشنهاد ما به شما دوستان عزیز دکتر مهرداد طاهریون بهترین متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوپلاستی و اینترونشن اصفهان می باشد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر به بخش تماس با ما  مراجعه فرمایید.