نتیجه جدید تحقیقات در رابطه تاثیر ویروس کرونا بر بیماران مبتلا به نارسایی قلبی و تنفسی
مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا، سیدیسی، روز سه شنبه ۳۱ مارس (۱۲ فروردین) با انتشار گزارشی از ویروس کووید 19 اعلام کرد بیمارانی که پیشینه ابتلا به دیابت بیماریهای قلبی، ریوی یا سایر بیماریهای مزمن را دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به کرونا در حد بستری شدن در بخش مراقبتهای ویژه هستند.
این موضوع پیش از این در مطالعات انجام شده در برخی کشورهای دیگر کانون کرونا از جمله ایتالیا و چین تأیید شده بود، اما این نخستین بار است که در آمریکا چنین موضوعی با انتشار یک گزارش علمی تأیید میشود.
مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا گفته نتایج منتشر شده با بررسی حدود ۷ هزار مورد ابتلا به کووید ۱۹ در ایالات متحده به دست آمده اما قطعی نیست زیرا این مطالعه به تفکیک سن، جنس، نژاد و جغرافیا انجام نشده و شامل بسیاری از افرادی که به ویروس دچار شده اما هنوز بهبود نیافتهاند، نمیشود.
آن دسته از افراد مبتلا به کرونا که سیدیسی در سرتاسر آمریکا روی آنها مطالعه انجام داده پیشینه بیماریهای زمینهای همچون بیماریهای قلب و ریه، دیابت، بیماریهای مزمن کلیوی، بیماریهای مزمن کبدی، افت سیستم ایمنی بدن، اختلالات عصبی و روانی، اختلال در رشد عقلی و سایر بیماریهای مزمن بودهاند. پیشینه بارداری و سیگاری بودن یا نبودن افراد نیز از جمله عوامل مهم در ابتلا به کرونا بوده است.
از آنجا که کووید ۱۹ بیش از همه سبب اختلال در دستگاه تنفسی میشود، به افراد سیگاری یا کسانی که دارای بیماری مزمن ریوی بیشتر آسیب میرساند
در این گزارش همچنین آمده است که اگر چه ویروس کووید 19 به طور معمول در بین افراد مسن شایعتر است اما افراد دارای پیشینه مشکلات پزشکی و بیماریهای مزمن در هر سنی، در صورت ابتلا به ویروس کرونا در معرض خطر هستند.
بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا، از مجموع افرادی که نیاز به بستری شدن در بخش مراقبتهای ویژه دارند، ۷۸ درصد حداقل یک بیماری زمینهای داشتهاند. از بین تمام موارد مورد بررسی، ۱۰.۹ درصد از بیماران مبتلا به دیابت و ۹.۲ مبتلا به بیماری مزمن ریه بوده و ۹ درصد نیز بیماری قلبی عروقی داشتهاند.
همچنین از مجموع ۷ هزار و ۱۶۰ بیمار کرونایی مورد مطالعه که پیشینه پزشکی شناخته شده داشتهاند، ۱۸۴ نفر فوت کردهاند که البته سن هیچ کدام از آنها زیر ۱۹ سال نبوده است .